top of page
IMG_2857.JPG

Visie

  "Dogs do speak but only to those who know how to listen."

Dat is mijn visie, dat is mijn missie. Vanuit een holistische benadering is mijn doel dat de mens de hond leert begrijpen. Hierdoor ontstaat een hechte mens-hond relatie waarin wederzijds respect, vertrouwen en liefde een veilige basis vormen om met elkaar te leven en te werken.

Ik benader de hond vanuit het geheel en met diepgang. De mens, de hond en de context vormen altijd het geheel. Als je pup regelmatig bijtgedrag vertoont en jij hem straft zal dat invloed hebben op jullie relatie en niet op zijn bijtgedrag. Hij zal bang voor je worden en daarmee is jullie relatie beschadigd en uit balans. Ik ga op zoek naar de oorzaak van zijn natuurlijke bijtgedrag (context) en rijk je daarbij handvatten aan om met zijn gedrag om te kunnen gaan zodat jullie relatie intact blijft. 

Binnen mijn aanpak maak ik gebruik van diverse methoden: voorlichting, kennisoverdracht, praktische oefeningen, analyseren van gedrag met diepgang van zowel mens, kind en hond etc. Aanvullend en indien nodig werk ik ook energetisch middels het geven van reiki, het communiceren met de honden op een diepere laag, het testen van bachremedies etc. 

Door mijn holistische visie en leergierigheid heb ik deelgenomen aan allerlei lezingen, workshops etc etc. Een duidelijk overzicht hiervan is te vinden onder    werkervaring en opleidingen

IMG_2666.JPG
bottom of page