top of page
IMG_2694.JPG

APKaatje en de Honden-hulp-lijn voor (on)gewenst gedrag

Het APK-aatje is bedoeld voor mensen waarvan de hond ongewenst gedrag vertoont. Maar ook voor hen die zich afvragen of dat wat ze doen met hun hond wel het juiste is. Dat kan iets kleins zijn en niet de moeite waard om daar 10 lessen bij een hondenschool voor te moeten gaan volgen. De meeste eigenaren hebben met hun pup groepslessen gevolgd maar na verloop van tijd vertoont de hond toch wat ongewenst gedrag. Te denken valt aan het trekken aan de lijn, uitvallen naar andere honden tijdens de wandeling, het opspringen tegen bezoek, het blaffen naar mensen en honden die je huis passeren. Uiteraard  kan je wens ook zijn om een hechtere relatie met je hond te krijgen. Of zend jij met je lichaamstaal verkeerde boodschappen uit naar de hond en besteden we daar aandacht aan. Of heb je behoefte aan advies omtrent de omgang van de kinderen met de hond. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Kosten zijn 60 euro incl btw en de duur van een consult (aan huis) neemt 1,5 tot 2 uur in beslag.  Tijdstip: ma t/m vr, in de weekenden en avonduren.

De Honden-hulp-lijn is bedoeld om hondeneigenaren de mogelijkheid te geven om telefonisch advies en hulp te krijgen omtrent de pup/hond.  Bijvoorbeeld na een thuistraining. Voorwaarde is dus wel dat zij reeds één of meerdere thuistrainingen hebben gehad en dus bij mij bekend zijn. Onder het motto: 'mijn kennis en ervaring krijg je voor niets maar mijn tijd moet je betalen' wordt het telefonisch consult per minuut middels een tikkie verrekend. Neemt een telefonisch consult 15 minuten in beslag stuur ik je een tikkie van 15 euro. Aanmelden via WA om een geschikte tijd af te spreken.

They say the smart dog obeys but the smarter dog knows when to disobey

                                                  Amy Hempel

IMG_2845.JPG
bottom of page